Vrijdag 21 September 2018.

   
 
 

Zwemmen

Dyckhaven

Wedstrijd informatie

Op deze pagina kun je allerlei handige informatie vinden met betrekking tot de zwemwedstrijden. Denk hierbij aan het vervoersschema, inschrijfformulier Solo wedstrijden en de programma's.

Telefoonnummers Wedstrijdgroep

Bij iedere wedstrijd worden er ouders ingedeeld om te rijden of te helpen. Als de ouders niet kunnen de wedstrijd dat ze zijn ingedeeld, dan staan hier de telefoonnummers van de Wedstrijdgroep zwemmers om voor vervanging te zorgen.

Telefoonnummers Wedstrijdgroep

Indeling vervoer en hulp

Voor de Competitie wedstrijden is een schema opgesteld waarin staat aangegeven welke ouders ingedeeld zijn om te rijden en in het geval van een thuiswedstrijd te helpen op het zwembad. Voor de overige wedstrijden wordt de indeling bekend gemaakt op de uitnodiging.

Indeling vervoer en hulp

Wedstrijden vorig seizoen

Als je de uitslagen van de wedstrijden van vorig seizoen nog eens wilt nalezen, ben je hier aan het juiste adres.

Wedstrijden vorig seizoen

Reglementen

Wil je weten welke regels er gelden tijdens bijvoorbeeld een wedstrijd, of wil je weten welke wijzigingen er aan zitten te komen? Kijk dan op de site van de KNZB.

Competitie wedstrijden

Bekijk hier het programma en de stand van de Competitiewedstrijden.

Programma Competitiewedstrijden

Inschrijfformulier Solo wedstrijden

Naast Competitie worden er voor de wedstrijdgroep zwemmers ook Solo wedstrijden georganiseerd. Als je je als wedstrijdgroep zwemmer wilt inschrijven voor deze wedstrijden kun je hieronder het inschrijfformulier vinden met daarop het programma.

Inschrijfformulier Solo wedstrijden

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet