Vrijdag 21 Januari 2022.

   
 
 

Informatie

Ben jij fanatiek en vind je zwemmen leuk?

Dan is Argo misschien iets voor jou!

Zwem- en Waterpolovereniging Argo komt uit Sint-Oedenrode maar is er voor jullie allemaal. Iedereen met een zwemdiploma A mag zich bij ons aanmelden.

Recreatief Zwemmen

Heb je net je zwemdiploma A gehaald of vind je het leuk om te zwemmen, maar wedstrijden vind je nog een beetje spannend. Wil je je techniek verbeteren, geef je dan op voor recreatief zwemmen.  Kom tijdens de trainingstijden naar het zwembad en kijk eens rustig rond.  Er zijn dan altijd veel zwemmers in en rond het bad. Maar er staan ook mensen met ARGO-shirts op de kant die training geven. Die kun je aanspreken en vragen of je eens mee mag zwemmen. Dat is het leuke van ARGO, je mag altijd de eerste 3 keer even kennismaken of je het wel leuk vindt. Na de proef trainingen kun je overleggen met de trainer wat je wilt. Was het maar eenmalig of wil je graag nog eens komen trainen? De trainer kan je  een inschrijfformulier meegeven, of je kan het downloaden van deze Argo-site. Voor de recreatieven worden er speciale wedstrijden georganiseerd.  Op deze manier kun je spelenderwijs kennis maken met de zwemwedstijden zoals die bij het wedstrijdzwemmen gehouden worden.

Wedstrijd zwemmen

Goede recreatief zwemmers kunnen doorgroeien tot het wedstrijd zwemmen. Je krijgt een officieel KNZB startnummer en mag deelnemen aan de wedstrijden. De trainingen staan in het teken van techniek en snelheid. Kom gerust eens bij een van de trainingen kijken en geef je op voor een proeftraining.

Master zwemmen

Ook de volwassenen zijn wij niet vergeten, speciaal voor leden van 21 jaar en ouder hebben we een groep Masters. Onder leiding van goed opgeleide train(st)ers wordt je tijdens dit master zwemmen onder andere de technieken bijgebracht van borst- en rugcrawl en school- en vlinderslag. Wil je graag sportief bezig zijn, omgaan met leeftijdgenoten, maar niet deelnemen aan wedstrijden, geef je dan op voor het masterzwemmen.

Waterpolo

Kun je beter met een bal omgaan of wil je dat leren, wij hebben ook de mogelijkheid om waterpolo te spelen. We raden je aan om naast het waterpolo ook eens in de week te zwemmen, en dat kost je niets meer of minder. Je kan bij een van de teams komen en samen de tegenstander verslaan in de vele wedstrijden die worden gespeeld in de waterpolo competitie. Kom gerust eens kijken tijdens de trainingen van het waterpolo.

Inschrijfformulier

Download de PDF van het inschrijfformulier
Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Kom kijken bij een van de trainingen

Zwemmen
Waterpolo

Meer informatie

Zwemmen Zwemcommissie   E-Mail
       
Waterpolo Gijs van Wanrooij   wpc@zw-argo.nl
 

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet