Zwem- en waterpolovereniging Argo uit Sint-Oedenrode
Zwem- en waterpolovereniging Argo

Inloggen

Welkom bij Zwemmen

Bij de zwemafdeling is voor elke leeftijdsgroep en elk niveau een geschikte plek.

Argo kent de volgende groepen:

Recreatief zwemmen

Heb je net je diploma A gehaald en wil je graag op een speelse manier de beginselen van het wedstrijdzwemmen leren dan is de recreatieven groep echt iets voor jou. Kom tijdens de trainingstijden naar het zwembad en kijk eens rustig rond. Je kan dan de trainer aanspreken en vragen of je eens mee mag zwemmen. Dat is het leuke van Argo, je mag altijd de eerste 3 keer even kennismaken of je het wel leuk vindt. Na de proef trainingen kun je overleggen met de trainer wat je wilt. Was het maar eenmalig of wil je graag nog eens komen trainen? Inschrijven kun je via deze Argo-site. Voor de recreatieven worden er speciale wedstrijden georganiseerd. Op deze manier kun je spelenderwijs kennis maken met de zwemwedstijden zoals die bij het wedstrijdzwemmen gehouden worden.

Wedstrijd zwemmen

Goede recreatief zwemmers kunnen doorgroeien tot het wedstrijd zwemmen. Je krijgt een officieel KNZB startnummer en mag deelnemen aan de wedstrijden. De trainingen staan in het teken van techniek en snelheid. Kom gerust eens bij een van de trainingen kijken en geef je op voor een proeftraining.

Master zwemmen

De master groep is een gemengd gezelschap met enthousiaste, fanatieke zwemmers vanaf 21 jaar. Je vindt hier onder andere ouders van zwemmende kinderen of mensen die de zwemsport op latere leeftijd hebben ontdekt. Iedereen heeft de gelegenheid om op eigen manier aan conditie en techniek te werken.

Contact