Zwem- en waterpolovereniging Argo uit Sint-Oedenrode
Zwem- en waterpolovereniging Argo

Inloggen

Kledinglijn Argo

Sinds 2016 is er een nieuwe kledinglijn geïntroduceerd bij Argo. De kleding is herkenbaar aan de blauwe shirts en zwarte broeken. Deze kleding sluit aan op de kleding die al binnen de vereniging circuleerde. Door deze nieuwe kledinglijn wil Argo meer eenheid uitstralen tijdens wedstrijden en evenementen. Voor een watersportvereniging is vooral de zwemkleding belangrijk, omdat die zichtbaar is als de sporters actief zijn. Maar ook voorafgaand, tijdens en na wedstrijden en evenementen is kleding zichtbaar. Je straalt daarmee een eenheid uit. In 2018 zijn alle trainers en coaches voorzien van een shirt.

Welke kleding is er?

De huidige kledinglijn bestaat uit droge en natte kleding. De droge kleding bestaat uit een blauw shirt of trainingsjack (dames of heren) met een logo en een zwarte korte of lange broek. In de natte kledinglijn zijn er voor dames badpakken te bestellen met een keuze voor zwemmers (open rug) of waterpoloërs (dichte rug en dubbele voering) en voor heren de keuze voor een jammer, short of slip. De opdruk is geheel in Argo-stijl.

Voorgeschreven kleding

Het aanschaffen van de nieuwe kledinglijn is niet verplicht. Natuurlijk hopen we dat binnenkort iedereen in hetzelfde tenue rondloopt en met trots het Argologo op de borst draagt. Aan het dragen van kleding tijdens de activiteiten van Argo zitten wel enkele restricties. Voor, tijdens en na officiële zwem- en waterpolowedstrijden en evenementen die Argo organiseert worden leden en vrijwilligers verzocht om zoveel mogelijk de kleding uit de nieuwe kledinglijn (2016) te dragen. Daarnaast is het toegestaan om de blauwe shirts, broeken en zwarte trainingspakken die in de afgelopen jaren zijn afgeschaft te dragen. Coaches worden verplicht het ter beschikking gestelde nieuwe shirt te dragen. Alle andere kleding met Argologo of sponsoring is niet meer toegestaan. Het is tevens niet toegestaan om zelf een shirt met Argologo te (laten) maken.

Bestelmomenten

Twee keer per jaar zal de mogelijkheid worden geboden om kleding te bestellen. Dit zal worden aangekondigd via de website en per email. Bestellen kan alleen door leden van Argo (of hun ouders/verzorgers). De bestelperioden liggen in augustus/september en november. Voordat de bestelling kan worden geplaatst moet er wel een minimale afname zijn van bedrukte kledingstukken. Dit geldt voor de badpakken/zwembroeken en voor de shirts/jacks. Leden die kleding bestellen zullen hierover worden geïnformeerd zodra de besteltermijn is gesloten.

Passen zwemkleding / andere kleding

Indien je interesse hebt in nieuwe kleding kun je op twee manieren passen: 1. Vraag een teamgenoot of je zijn/haarkleding mag passen. 2. Voor de natte kleding zullen pasmaten aanwezig zijn bij een van de leden van de kledingcommissie. Voor de droge kleding kun je tijdens openingstijden gaan passen bij de winkel van Fairsports in Oirschot.

Betalingsregeling

Nadat de bestelling is geplaatst bij de drukker, zal het totaalbedrag per lid worden geïncasseerd door de penningmeester. Dit gebeurt doorgaans bij de eerstvolgende incassoronde (1 oktober of 1 januari). Houdt er wel rekening mee dat er dus een extra bedrag zal worden geïncasseerd. Indien er geen automatische incassomachtiging loopt, zal er een betaalverzoek worden verstuurd.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met iemand van de kledingcommissie.