Zwem- en waterpolovereniging Argo uit Sint-Oedenrode
Zwem- en waterpolovereniging Argo

Inloggen

Programmanzd

Er wordt gezwommen vanaf 18.30 uur, je bent vrij te kiezen wanneer je komt, maar je moet om 19.45 uur zijn gestart.
Uit ervaring weten wij dat later op de avond de drukte in het bad mee zal vallen. Vooral de volwassene deelnemers hebben dan meer ruimte om door te zwemmen.

Op maandag t/m donderdag is er een prijsvraag, de uitslag wordt telkens de volgende dag bekend gemaakt.

De gehele zwem4daagse zijn er ook weer kleurplaten beschikbaar om in te kleuren, inleveren kan t/m donderdag. Op vrijdag tijdens het disco zwemmen wordt hier ook weer een leuke prijs voor de winnende kleurplaat verloot.

Programma per dag

Maandag

18.15 uur: Inschrijving + betaling
18.30 uur: Opening van de 46e zwemvierdaagse.

In het instructiebad worden allerlei activiteiten georganiseerd, vandaag door de Zwemcommissie. Voor of na het zwemmen van je baantjes moet je maar eens gaan kijken én natuurlijk meedoen.

Dinsdag

Wil je nog meedoen en heb je je nog niet ingeschreven? Dan kan dat vandaag nog vanaf 18.30 uur. Je dient dan wel een dag dubbel te zwemmen of vrijdag (van 18.30 - 18.45 uur, op aanvraag) in te halen.

In het instructiebad worden allerlei activiteiten georganiseerd, vandaag door de Jeugdcommissie. Voor of na het zwemmen van je baantjes moet je maar eens gaan kijken én natuurlijk meedoen.

Woensdag

In het instructiebad kun je meedoen met een paar oefeningen waterpolo. Waterpolo lijkt veel op handbal, maar dan in het water. Voor of na het zwemmen van je baantjes moet je maar eens gaan kijken én natuurlijk meedoen.

Donderdag

19.00 uur - 20.30 uur: Uitreiking van de Medailles

In het instructiebad worden allerlei activiteiten georganiseerd, vandaag door de Jeugdcommissie. Voor of na het zwemmen van je baantjes moet je maar eens gaan kijken én natuurlijk meedoen.

Vrijdag

18.30 uur - 18.45 uur: Inhaalavond (op aanvraag)
18.45 uur - 20.00 uur: Vrij Discozwemmen voor alle deelnemers.
  Entree introducés: Eur. 4,- (contant betalen)
Badenkaarten e.d. zijn niet geldig!