Donderdag 2 December 2021.

   
 
 

Home

Mededelingen

WorstenbroodjesactieWorstenbroodjesactie

Beste Argonauten,

Het nieuwe zwembad laat nog even wat langer op zich wachten, de koude kerstperiode komt er weer aan en daarom hebben wij iets om jullie op te vrolijken; de worstenbroodjesactie!!! En ook dit jaar kun je niet alleen worstenbrood bestellen, nee, de keuze is weer reuze, want je kunt ook kiezen voor een kerstbrood, een Weens kerstbrood of een Roomboter Tulbandcake. Het lekkers komt ook dit jaar weer van Bakkerij Bekkers. We hebben weer mooie prijzen weten te regelen:

Worstenbroodjes: € 7,00 (6 stuks)

Kerstbrood: € 7,00
(rijk gevuld met een mengsel van rozijnen, krentjes, gebruineerde hazelnootstukjes en amandelspijs. Verpakt in een feestelijke doos.)

Weense Kerststol: € 7,50
(gevuld met rozijnen, amarena-kersen, chocoladedruppeltjes en amandelspijs met daaroverheen een laagje chocolade ,verpakt in een feestelijke doos)

Roomboter Tulbandcake: € 7,50

Het principe is weer simpel; verkoop zoveel mogelijk worstenbroodjes, kerstbroden, Weense kerststollen of Roomboter Tulbandcakes. Voor degene die het meest verkocht heeft, stelt Bakkerij Bekkers een overheerlijke slagroomtaart ter beschikking. Die wordt persoonlijk bij je thuis afgeleverd door onderstaande Argonauten, een extra reden om zoveel mogelijk te verkopen!!!

Geef je bestelling door via het bestelformulier, je ontvangt daarna van de penningmeester een betaalverzoek via whatsapp.

Inleveren van bestellingen kan tot uiterlijk zaterdag 17 december.

De bestelling kun je op woensdag 22 december ophalen tussen 18.30 en 20.00 bij zwembad de Neul.

We zorgen ervoor dat de producten die je besteld hebt klaar staan en dat je je bestelling veilig en coronaproof kunt ophalen. Graag de rijrichting aanhouden die hieronder op het kaartje te zien is.Voor vragen kun je contact opnemen met ons op het volgende mailadres: Worstenbrood.argo@gmail.com

Uiteraard mag je ons ook persoonlijk benaderen.

Succes met verkopen allemaal!!

Groetjes Rick en Janine
Namens de Sponsorcommissie.

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet