Zondag 17 Oktober 2021.

   
 
 

Home

Mededelingen

NieuwsbriefNieuwsbrief

Beste leden,

Het seizoen voor de waterpolo-teams is weer bijna normaal van start gegaan, zelfs publiek is weer welkom. Daarnaast hebben we nog te maken met de nodige uitdagingen, waarbij badwater voor de G-zwemmers en het aantal leden voor competitieteams veel aandacht vragen. Daarnaast wordt er door veel mensen hard gewerkt aan het uitwerken van nieuwe ideeën voor de komende tijd.

In deze nieuwsbrief een uitnodiging voor een mooie en belangrijke ledenvergadering! De werkgroepen presenteren hun ideeën en we mogen alvast een kijkje nemen in het nieuwe zwembad.
Daarnaast zijn er een aantal belangrijke acties de komende periode. Verspreid, neem deel en draag bij aan de toekomst van Argo.

Veel leesplezier.

Met vriendelijke groeten,
Tom van Wanrooij
Voorzitter Z&WV Argo

Ledenvergadering

Graag nodigen wij jullie uit voor een zeer belangrijke ledenvergadering op woensdag 13 oktober 2021. Deze ledenvergadering staat volledig in het teken van het nieuwe zwembad en de koers die Argo daarmee inslaat. Deze avond is voor alle leden, ouders van jeugdleden en anderen die een steentje willen bijdragen aan onze mooie vereniging.

woensdag 13 oktober 2021
18.15 uur - verzamelen Dommelstraat, nabij de bouwkeet
18.30 uur - rondleiding door de nieuwbouw
19.30 uur - einde rondleiding, verplaatsen naar kantine Rhode
20.00 uur - werkgroepen aan het woord
21.30 uur - gepland einde

We hopen dat veel leden deze avond bijwonen, ook hen die de afgelopen tijd wat minder actief waren. Alle inpunt bij de werkgroepen is welkom.

Herhaling EHBO

Afgelopen weken heeft de tweede lichting leden de cursus tot EHBO succesvol afgelegd. De reacties van de deelnemers was heel positief: "het waren interessante en gezellige bijeenkomsten". Belangrijk voor Argo om veel EHBO-ers te hebben opgeleid, voor het huren van het zwembad zonder personeel.

De leden die in 2020 een EHBO cursus hebben gedaan, zullen op woensdag 24 november een herhalingsles krijgen. De herhaling zal jaarlijks worden georganiseerd, om de kennis up-to-date te houden. De deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging via email.

Winterbraderie

Omdat de 1,5m-regel is vervallen, zal er dit jaar ook weer een winterbraderie worden georganiseerd in het centrum van Sint-Oedenrode. De braderie, die jaarlijks duizenden inwoners uit de omgeving naar het centrum trekt, wordt gehouden op zondag 19 december 2021. Dat is op twee vlakken interessant voor Argo.

Al jarenlang verzorgen tientallen vrijwilligers van Argo de afzettingen en stroomvoorziening rondom de jaarmarkt en winterbraderie. Dat levert onze vereniging een grote bijdrage voor de clubkas op. Binnenkort worden leden en ouders benaderd om op zaterdag 18 december en/of zondag 19 december te helpen bij deze activiteiten.

Tijdens de winterbraderie is het mogelijk om onze vereniging te promoten richting de opening van het nieuwe zwembad. In 2019 bouwden we een pop-up zwembad op de parkeerplaats van de Jumbo. Hoe we in deze wintereditie de promotie kunnen vormgeven, moet nog worden uitgedacht. Ideeën zijn van harte welkom!

Succesvolle kledingverkoop

Aan het begin van ieder seizoen biedt Argo is samenwerking met Fairsports kleding aan met Argo-logo.

Tijdens de laatste bestelronde heeft de kledingcommissie, op vraag van diverse leden, hoodies toegevoegd in de Argo-kledingcollectie.

De hoodie is direct een groot succes gebleken: binnenkort zullen er 27 leden zichtbaar zijn op en rond het zwembad! Daarnaast zijn er diverse andere producten besteld.

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet