Woensdag 12 Mei 2021.

   
 
 

Home

Mededelingen

Remery-bokaal voor JanineRemery-bokaal voor Janine

Voor het tweede jaar werd de algemene ledenvergadering van Argo online georganiseerd. Tijdens de ALV worden naast alle verplichte onderdelen ook jubilarissen gehuldigd. In 2020 ontvingen de jubilarissen en de Argonaut van het jaar een geheim pakketje bij de voordeur, zonder afzender. Tijdens de online meeting werd pas duidelijk waarvoor dit pakket bedoeld was. Voor de huldigingen in 2021 heeft Argo wederom een bijzondere manier gekozen.

Bestuursleden Jesse en Reina trokken samen langs de deur van twee leden die al 25 jaar lid zijn van de vereniging. Josine Raaijmakers werd bij haar voordeur versiert met confetti, een bos bloemen en een eremedaille van de vereniging. Liesbeth van der Korst was niet thuis, maar met enig speurwerk werd zij op de kruising Schijndelseweg/Grote Doelenlaan verrast. Via de telefoon werd de uitreiking live gevolgd in de online meeting met de overige leden.

Verrassing tijdens de algemene ledenvergadering is de uitreiking van de Remery-bokaal; de prijs voor de vrijwilliger van het jaar. Het dient ook vooral als aanmoediging om zich ook de komende jaren in te blijven zetten voor de vereniging. Dit jaar was de keuze voor de winnaar snel gemaakt, omdat de winnares zich onderscheid in haar positiviteit en inzet voor de vereniging op heel divers vlak. Ze benaderd de Corona-maatregelingen vanuit de mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ze houdt zich bezig met de zwemafdeling, vooral bij de Masters 21+, en is daarnaast bij iedere activiteit van Argo een helpende hand zoals de worstenbroodactie of het bijhouden van de social media. Voor Argonauten is inmiddels wel duidelijk; de winnares voor de Remery-bokaal is Janine van der Sanden-de Haan.
Ook zij werd aan de voordeur verrast door het bestuur met confetti en de uitreiking van de bokaal.

Argo volgt de nieuwbouw van zwembad De Neul op de voet. In december 2021 moet de bouw klaar zijn en de vereniging bereid zich al voor op het nieuwe thuisbad voor trainingen en wedstrijden.

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet