Zondag 18 Augustus 2019.

   
 
 

Zwemmen

Baetsen

Mededelingen

Informatie seizoen 2019-2020

Update 10-7: Data conditietrainingen gecorrigeerd.

Hallo,

Het seizoen 2018-2019 zit er op. Na de afsluitende training liggen de trainingen in het zwembad een aantal weken stil. Middels dit bericht willen we jullie graag informeren over het seizoen 2019-2020.

Openwater zwemmen
Ook dit seizoen zal Argo weer vertegenwoordigd zijn bij diverse openwater wedstrijden. De trainingen hiervoor vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.45 - 20.15 uur op Camping De Kienehoef aan de Zwembadweg. Mocht je in de vakantie toch willen zwemmen, dan ben je welkom om hieraan deel te nemen. Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je op deze pagina.

Conditietrainingen
Na een aantal weken geen (binnen) training, staan op dinsdag 13 en donderdag 15 augustus de conditietrainingen op de kalender. Alle leden zijn van harte welkom. Er wordt getraind in twee groepen:

Leden tot en met 15 jaar: 18.30 – 19.15 uur
Leden vanaf 16 jaar: 19.15 – 20.00 uur

Op zondag 18 augustus van 9.00 uur tot 10.30 uur is er een extra lange training voor de wedstrijdgroep en waterpolosenioren. De conditietrainingen worden verzorgd door de zwemtrainers.

Reguliere trainingen
Op dinsdag 20 augustus starten de reguliere trainingen weer.

Iedereen start in principe in dezelfde groep als waar hij/zij het afgelopen seizoen is geëindigd. Mogelijk zijn er in de eerste weken voor een aantal leden een verschuiving van de trainingstijden, dit wordt dan door de trainer aan de betreffende leden medegedeeld.

Voor een overzicht van de trainingstijden, wijzigingen en trainingen die uitvallen kijk je op de site onder zwemmen en waterpolo.

We hebben gemerkt dat er zwemmers zijn die tijdens de training waardevolle spullen achterlaten in de kleedkamers. Dit is niet verstandig. Er is geen toezicht op de kleedkamers en iedereen kan hier zo binnenlopen. Laat daarom waardevolle spullen thuis. Als het echt niet anders kan neem dan je tas mee naar het bad en zet deze op het terras naast het bad of berg je waardevolle spullen op in de kluisjes.

Seizoen 2019 – 2020

  • De donderdag training voor de Wedstrijdgroep wordt een kwartier vervroegd en is dus van 18:45u tot 19:45u.
  • Komend seizoen wordt er in ieder geval deelgenomen aan de volgende wedstrijden.
    • Competitie (4 wedstrijden)
    • Solo (6 wedstrijden). Aan alle Solo wedstrijden worden korte afstanden toegevoegd, zodat ook de zwemmers van de Recreatieven daaraan kunnen deelnemen. Hiervoor is een startnummer nodig (indien nog niet via Waterpolo).
    • LAC: Wij organiseren komend seizoen wederom 2 LAC wedstrijden op zondagmiddag.

Dringend (assistent) zwemtrainers gezocht
Om goede zwemtrainingen te kunnen blijven geven met voldoende aandacht voor alle zwemmers zijn we dringend op zoek naar (assistent) zwemtrainers. We zoeken zowel ervaren zwemmers die hun kennis en ervaring willen overbrengen als mensen zonder zwemervaring die willen assisteren. Een trainersopleiding op kosten van Argo is mogelijk en voor goede begeleiding wordt gezorgd.

Misschien iets voor jou? Informeer vrijblijvend bij Rob Santegoeds (06 82004025).
Help ons de Argo in beweging te houden!

Officials
Om ook het nieuwe seizoen voldoende officials te hebben voor de wedstrijden zijn we op zoek naar mensen (ouders of leden vanaf 16 jaar) die de opleiding tot tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris willen volgen. Datums zijn nog niet bekend. Meer informatie en aanmelden bij Hans.

Argo site
In de zomervakantie wordt de informatie op de site bijgewerkt voor zover deze beschikbaar is, denk hierbij aan het wedstrijdschema en de trainingen die uitvallen.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.

Groeten,
De Zwemcommissie.

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet