Vrijdag 22 Maart 2019.

   
 
 

Waterpolo

Fairsports

Mededelingen

Cursus w-official gaat starten

Beste waterpololeden en ouders

Om de waterpolowedstrijden op een goede manier te laten verlopen zijn we afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers. Naast een scheidsrechter hebben we de taak als vereniging om bij de thuiswedstrijden de jurytafel te bemannen. De jury is verantwoordelijk voor het bewaken van de tijd en het vast leggen van het wedstrijdverloop. Verder ondersteunt de jury de scheidsrechter tijdens de wedstrijd.

Voor onze jeugdleden van 16 jaar en ouders organiseren wij binnenkort een cursus w-official. Alle leden van Argo die deelnemen aan de waterpolocompetitie worden verplicht deel te nemen aan deze cursus. Op de dag van het examen (2 april) moet de deelnemer 16 jaar of ouder zijn. De cursus w-official bestaat uit 2 bijeenkomsten en een examen. Tijdens de bijeenkomsten worden de taken van een w-official en de waterpolospelregels besproken. De cursus wordt door Jeroen van Boxtel verzorgd en wordt in Dommelzicht gehouden.

U heeft na het volgen van de cursus een beter beeld van het waterpolospel en u helpt onze vereniging enorm !! De cursusdata zijn dinsdag 19 en 26 maart en 2 april (examen) 2019 van 19:00 tot 21:00 uur.

Wanneer u geslaagd bent voor de cursus zal u worden ingedeeld tijdens een aantal thuiswedstrijden in Best. U kunt hierbij uw voorkeur aangeven. We proberen daar dan zo veel mogelijk rekening mee te houden.

We zijn afhankelijk van onze vrijwilligers. Door u op te geven voor de cursus steunt u onze vereniging gigantisch, want zonder w-officials kunnen we geen wedstrijden spelen. U kunt zich voor de cursus opgeven via wpc@zw-argo.nl. Mocht u nog vragen hebben over de cursus dan kunt u contact opnemen met Gijs van Wanrooij, bereikbaar via wpc@zw-argo.nl.


Met sportieve groeten,

WPC Argo

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet