Zondag 18 Augustus 2019.

   
 
 

Waterpolo

Dn Dommel

Mededelingen

Informatie seizoen 2019-2020 waterpolo (update 14-08-19)

Informatie seizoen 2019-2020

Het seizoen 2018-2019 zit er op. Na de afsluitende training liggen de trainingen in het zwembad een aantal weken stil. Middels dit bericht willen we jullie graag informeren over het seizoen 2019-2020.

Openwater zwemmen
Ook dit seizoen zal Argo weer vertegenwoordigd zijn bij diverse openwater wedstrijden. De trainingen hiervoor vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.45 - 20.15 uur op Camping De Kienehoef aan de Zwembadweg. Mocht je in de vakantie toch willen zwemmen, dan ben je welkom om hieraan deel te nemen.

Conditietrainingen
Na een aantal weken geen (binnen) training, staan op 13 en 15 augustus de conditietrainingen op de kalender. Alle leden zijn van harte welkom. Er wordt getraind in twee groepen:
Leden tot en met 15 jaar: 18.30 – 19.15 uur
Leden vanaf 16 jaar: 19.15 – 20.00 uur

Op zondag 18 augustus van 9.00 uur tot 10.30 uur is er een extra lange training voor de wedstrijdgroep en waterpolosenioren. 

Reguliere trainingen
Op dinsdag 20 augustus starten de reguliere trainingen weer.
Voor een overzicht van de trainingstijden, wijzigingen en trainingen die uitvallen kijk je op de site onder zwemmen en waterpolo. Deze informatie komt beschikbaar in de week van 12 augustus. 

We hebben gemerkt dat er leden zijn die tijdens de training waardevolle spullen achterlaten in de kleedkamers. Dit is niet verstandig. Er is geen toezicht op de kleedkamers en iedereen kan hier zo binnenlopen. Laat daarom waardevolle spullen thuis. Als het echt niet anders kan neem dan je tas mee naar het bad en zet deze op het terras naast het bad of berg je waardevolle spullen op in de kluisjes.

Competitie 2019-2020
Op dit moment zijn alle verenigingen druk bezig met het afstemmen van het competitierooster. Zodra dit rooster definitief is zal het verschijnen in de waterpoloapp. De competitie start in het weekend van 14 september. 

Bijeenkomsten waterpolo
Aan het begin van het seizoen worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd om alle belangrijke informatie voor het komend seizoen te delen. Ook de w-officials krijgen een uitnodiging voor een opfriscursus en zal er voor alle waterpoloërs die 15 jaar of ouder zijn een nieuwe w-officialcursus worden aangeboden. Dit jaar gaan zijn er een aantal belangrijke spelregels gewijzigd. Alle teams, juryleden en scheidssrechters krijgen een uitnodiging om op een passende wijze kennis te maken met deze wijzigingen. 

De volgende activiteiten staan op de planning (concept). Hiervoor ontvangen alle leden nog een uitnodiging.

- Oefenwedstrijden + uitleg spelregels heren en dames op DONDERDAG 29 augustus. De scheidsrechters van Argo worden benaderd om hier te oefenen met de nieuwe regels..

- Informatiebijeenkomst jeugd met kennismaken nieuwe spelregels op zondag 25 augustus. De D-, C- en B-jeugd trainen van 09:00 tot 09:45 (eenmalig) en hebben aansluitend een bijeenkomst tot 11:00 uur. 


Binnen de waterpoloafdeling zijn we altijd opzoek naar versterking. Waar zijn we nog naar op zoek:
• Een voorzitter van de waterpolocommissie
• Coaches voor de jeugdteams
• Trainers en assistent trainers voor de jeugdteams
• W-officials
• Scheidsrechters

Misschien iets voor jou? Informeer vrijblijvend bij Gijs van Wanrooij wpc@zw-argo.nl

Help ons de Argo in beweging te houden!

Groeten,
De Waterpolocommissie.

 

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet