Zondag 9 December 2018.

   
 
 

Home

Triathlonproducten.nl

Vacaturebank

Lid sponsorcommissie

Wij zoeken: Lid sponsorcommissie
Voor onze zwemen en waterpolo vereniging zijn wij op zoek naar versterking voor de sponsorcommissie. Het lid van de sponsorcommissie helpt mee met onderhouden van bestaande sponsorcontracten en denkt mee over nieuwe mogelijkheden om geld voor de vereniging binnen te halen.

Wat vragen we van jou?
Je hoeft geen ervaring te hebben met een sponsorcommissie. Je bent enthousiast, hebt enige bekendheid binnen Sint-Oedenrode, bent communicatief vaardig en bent in het bezig van de nodige ondernemerschap. Wij zijn als vereniging op zoek naar vernieuwende ideeën. Ongeveer 1x per kwartaal verwachten we dat je aansluit bij een bestuursvergadering om jouw activiteiten te delen en om op de hoogte te blijven van de koers die er binnen de vereniging gevaren wordt.

Bij aanvang van jouw werkzaamheden vragen van je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overdragen.

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?
Wij verwachten dat je 1x per kwartaal aanwezig bent bij een bestuursvergadering ( 3 uur per kwartaal)
Daarnaast 1x per jaar bestaande sponsoren contacteren wanneer het contract bijna ten einde loopt. Indien ze willen blijven sponseren, dan in overleg met de penningmeester zorgdragen dat er nieuwe contracten opgemaakt en verzonden worden (ongeveer 3 uur max)
Ideeën uitwerken en aan bestuur voorleggen ter goedkeuring (afhankelijk van aantal ideeen en initiatieven).
Sponsorleden mogelijk onder aandacht brengen en nieuwe aanmeldingen aan penningmeester doorgeven (afhankelijk van aantal nieuw gevonden sponsoren).
Aantal weken voor de start van de marathon bedrijven langs gaan om te vragen of ze weer willen sponsoren (max 8 uur).

Wat mag jij van ons verwachten?
Zwem- en Waterpolovereniging Argo is sinds haar oprichting in 1968 uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van ruim 200 leden. We hebben grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers die samen de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers, geen vereniging.
Als vrijwilliger mag je rekenen op de steun van het bestuur en de andere vrijwilligers. Jaarlijks organiseren we diverse activiteiten waaronder een vrijwilligersfeest aan het eind van het seizoen.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie hebben of hierover in gesprek willen gaan, neem dan contact op met:
Tom van Wanrooij tahmvanwanrooij@hotmail.com

 

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet