Vrijdag 30 Juli 2021.

   
 
 

Home

Vacaturebank

Zwemtrainer

Wij zoeken: zwemtrainer
Voor onze zwemjeugd van 6 tot 21 jaar zijn we op zoek naar een zwemtrainer. Als zwemtrainer verzorg je de zwemtraining samen met collega (assistent) zwemtrainers. Je bereidt de training voor en verzorgt de instructie van de zwemmers, je weet de zwemmers te motiveren en houdt toezicht zodat de training voor iedereen leuk en veilig is.

Wat vragen we van jou?
We vragen enige ervaring als zwemtrainer van een wedstrijdgroep. Daarnaast vragen we enthousiasme en het kunnen motiveren van de zwemmers. De trainingen zijn op woensdagen, donderdagen, zaterdagen en zondagen op verschillende tijdstippen (zie hiervoor https://www.zw-argo.nl/zwemmen/trainingen.php). We vragen of je op minimaal één van deze tijden wekelijks de training mede kan verzorgen.
Bij aanvang van je werkzaamheden vragen van je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Je ontvangt hiervoor de gegevens zodat je deze gratis kunt aanvragen.

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?
De tijdsbesteding is afhankelijk van het aantal trainingen dat je per week actief wilt zijn. Indien je een keer niet kunt, is dat geen probleem als je dit op tijd kunt aangeven bij je collega-trainers.

Wat mag jij van ons verwachten?
Zwem- en Waterpolovereniging Argo is sinds haar oprichting in 1968 uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van ruim 200 leden. We hebben grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers die samen de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers, geen vereniging.
Als vrijwilliger mag je rekenen op de steun van het bestuur en de andere vrijwilligers. Als zwemtrainer ben je lid van een enthousiaste groep trainers met wie je samenwerkt. Mocht er interesse zijn is het mogelijk om cursussen te volgen om meer kennis op te doen van het zwemmen en trainen in het bijzonder.
Jaarlijks organiseren we diverse activiteiten waaronder een vrijwilligersfeest aan het eind van het seizoen. Daarnaast hebben we jaarlijks voor alle trainers en assistent trainers een leuke trainerbedankdag.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie hebben of hierover in gesprek willen gaan dan neem dan contact op met Rob Santegoeds (santegoeds@hotmail.com).

 

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet