Zondag 18 Augustus 2019.

   
 
 

Home

Slagerij Dennis van de Ven

Vacaturebank

Bestuurslid zwemafdeling

Wij zoeken: bestuurslid zwemafdeling
Zwem- en waterpolovereniging Argo biedt meerdere takken van sport aan. De organisatie is zoveel als mogelijk vanuit de sporttechnische commissies samengesteld. Iedere tak van sport heeft een directe zetel in het bestuur om de contacten tussen het bestuur en de actieve leden kort te houden.
Om als bestuurslid aangenomen te worden moet de algemene ledenvergadering een stemming houden, meestal is de algemene ledenvergadering in maart.

Op dit moment wordt de vacature door een ad interim vervuld.

Wat vragen we van jou?
Als bestuurslid zwemafdeling woon je de vergaderingen bij van zowel de zwemcommissie als het hoofdbestuur. In beide vergaderingen wissel je de informatie uit die vanuit de verschillende organen zijn besproken. Daar kunnen ook gerichte vragen bijzitten.
Bij aanvang van je werkzaamheden vragen van je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Je ontvangt hiervoor de gegevens zodat je deze gratis kunt aanvragen.

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?
Er zijn periodieke vergaderschema’s die in overleg kunnen worden afgestemd. Gemiddeld zal deze taak zo’n 3 tot 4 uur per week in beslag nemen.

Wat mag jij van ons verwachten?
Vrijwilligers binnen Argo zetten zich vrijwillig in voor de zwemsport in Sint-Oedenrode binnen een vereniging met een ontspannen sfeer. Argo kent een uitgebreid huishoudelijk reglement waarin de positieve omgangsnormen zijn gewaarborgd.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie hebben of hierover in gesprek willen gaan dan neem dan contact op met Tom van Wanrooij (tom@vanwanrooij.com).

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet