Zondag 18 Augustus 2019.

   
 
 

Home

Dn Dommel

Vacaturebank

Assistent zwemtrainer

Wij zoeken: Assistent zwemtrainer
Voor onze zwemjeugd van 6 tot 21 jaar zijn we op zoek naar een assistent zwemtrainers. Als assistent zwemtrainer assisteer je de zwemtrainer door de uitleg en aanwijzingen van de trainer indien nodig te herhalen voor de zwemmers, de zwemmers te motiveren en toezicht te houden zodat de training voor iedereen leuk en veilig is.

Wat vragen we van jou?
Je hoeft geen ervaring met zwemmen of als trainer te hebben. Je enthousiasme, het kunnen motiveren van de zwemmers en overzicht houden dat is wat we zoeken. De trainingen zijn op woensdagen, donderdagen en zaterdagen op verschillende tijdstippen (zie hiervoor https://www.zw-argo.nl/zwemmen/trainingen.php). We vragen of je op minimaal één van deze tijden wekelijks kan assisteren.
Bij aanvang van je werkzaamheden vragen van je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Je ontvangt hiervoor de gegevens zodat je deze gratis kunt aanvragen.

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?
De tijdsbesteding is afhankelijk van het aantal trainingen dat je per week actief wilt zijn. Indien je een keer niet kunt, is dat geen probleem als je dit op tijd kunt aangeven bij je collega-trainers.

Wat mag jij van ons verwachten?
Zwem- en Waterpolovereniging Argo is sinds haar oprichting in 1968 uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van ruim 200 leden. We hebben grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers die samen de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers, geen vereniging.
Als vrijwilliger mag je rekenen op de steun van het bestuur en de andere vrijwilligers. Als assistent zwemtrainer ben je lid van een enthousiaste groep trainers en zal je worden begeleid door ervaren zwemtrainers. Mocht er interesse zijn is het mogelijk om cursussen te volgen om meer kennis op te doen van het zwemmen en trainen in het bijzonder.
Jaarlijks organiseren we diverse activiteiten waaronder een vrijwilligersfeest aan het eind van het seizoen. Daarnaast hebben we jaarlijks voor alle trainers en assistent trainers een leuke trainerbedankdag.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie hebben of hierover in gesprek willen gaan dan neem dan contact op met Rob Santegoeds (santegoeds@hotmail.com)

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet