Maandag 21 Juni 2021.

   
 
 

Home

Mededelingen

De Grote QuizDe Grote Quiz

Op zaterdag avond op 3 juli gaan we van start met De grote quiz!
Verzamel een leuk team met je familie of vrienden om aan te sluiten bij deze gezellige avond bij jou thuis. Hierin volgen wij de maatregelen van het RIVM. Op dit moment betekend dit dat de groepjes uit max 6 personen zullen bestaan voor deze avond.
Per deelnemer kost de activiteit €10,- euro. Hierbij krijgen jullie het quizboekje op papier en digitaal doorgestuurd. Ook krijgt elke deelnemer de keus uit een speciaal bier of wijn pakket. Hierover meer in het aanmeldformulier.

We beginnen de avond gezamenlijk om 19.00u met een korte introductie via een online meeting. Zorg ervoor dat jullie goed opgewarmd en klaar zijn om van start te gaan! Zet vast een heerlijk drankje en eventueel een hapje op tafel en houd de zenuwen nog even in bedwang! De vragen gaan over geheel uiteenlopende onderwerpen. We hopen dus dat jullie je teamgenoten wijs kiezen want ruilen kan helaas niet.
Jullie hebben 2,5 tot 3 uur de tijd om alle vragen te beantwoorden, raadsels te ontcijferen en puzzels op te lossen. Om 22.00u loopt de quiz tot zijn eind en de brievenbus zal om 22.15u worden gesloten. Zorg dat je het quizboek hebt ingeleverd op het vooraf aangekondigde adres voor het te laat is!

Mocht dit niet mogelijk zijn i.v.m. vervoersproblematiek of de reistijd langer dan een kwartier gemiddeld neem dan even telefonisch contact met ons op tijdens de avond zelf. (telefoon nummer zal nog bekend worden gemaakt)

Om 22.00u komen we bij elkaar in een online meeting om gezamenlijk even af te sluiten en na te bespreken!

De uitslag van de quiz zal bekend worden gemaakt op het eind van de kanotocht op 4 juli!

Aanmelden kan tot en met 21 juni via het aanmeldformulier

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet