Maandag 22 Juli 2019.

   
 
 

50 Jarig jubileum

50 jarig jubileum

Beste leden en oud leden,

Het nieuwe jaar is nog maar net van start, en via deze weg willen wij jullie er alvast aan herinneren dat onze vereniging dit jaar maar liefst 50 jaar bestaat! Om precies te zijn op 2 mei 2018! Hier zal het hele jaar door aandacht aan besteed worden. Houd de Argo jubileum site dus goed in de gaten!

Zwem- en waterpolovereniging Argo is trots op het feit dat zij al 50 jaar op een rij een actieve sportvereniging is in Sint-Oedenrode. Natuurlijk staan het zwemmen en waterpolo op nummer 1 bij Argo. Daarnaast besteed Argo graag aandacht aan leuke en gezellige groepsactiviteiten voor jong en oud. Om maar eens als voorbeeld het jaarlijkse kamp voor de jeugd te noemen, of het jaarlijks terugkerende afsluitingsfeest, waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op het zwemseizoen.

Argo is ook trots op haar leden en oud leden. Zonder hen zouden we nooit kunnen proosten op een actieve zwemvereniging in Sint-Oedenrode!

Graag willen wij daarom met een ieder die Argo een warm hart toe draagt, proosten op het 50 jarig bestaan. Dit “spetterend” feest willen we vieren op 12 mei 2018 in cafe Dommelzicht aan de Dommelstraat 18 te Sint-Oedenrode. Wacht niet te lang, en geef je snel op via het inschrijfformulier!

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet