Donderdag 2 December 2021.

   
 
 

Informatie

Persbericht

Argo organiseert spetterende jubileumdag

Op zaterdag 12 mei zal in en rond zwembad De Neul en café Dommelzicht het 50-jarig jubileum van zwem- en waterpolovereniging Argo worden gevierd met verschillende activiteiten voor jong en oud. Zowel oud-leden, leden als mogelijk toekomstige leden zijn welkom.

Het ochtendprogramma bestaat uit een waterspektakel voor de nieuwste zwemafdeling van Argo: het G-zwemmen. Sinds 1 januari 2018 is deze afdeling actief en de ruim 50 leden en begeleiders vieren het jubileum uiteraard ook mee met een waterspektakel.

Voor kinderen en jongeren tot 15 jaar staat het ‘Waterspektakel’ centraal. Het grote bad wordt gevuld met een enorm luchtkussen en rondom het zwembad zullen allerlei andere spelactiviteiten worden opgebouwd. Heb je een zwemdiploma en wil je meedoen? Geef je snel op via www.zw-argo.nl want vol=vol. Deelname is gratis.

’s Middag van 16.30 tot 18.00 uur zal in café Dommelzicht een receptie plaatsvinden waarvoor alle oud-leden en speciaal genodigden van harte zijn uitgenodigd. Tijdens de receptie zullen alle herinneringen aan 50-jaar Argo opgehaald worden op sportief gebied, maar zeker ook alle randactiviteiten die de vereniging de afgelopen jaren heeft gehad.

In de avond vanaf 20.30 uur zal het jubileum compleet worden gemaakt door een feestavond voor alle leden van 16 jaar en ouder in café Dommelzicht, waar introducees en oud-leden ook van harte welkom zijn.
Voor de activiteiten kunt u zich tot 1 mei aanmelden via de website van Argo: www.zw-argo.nl/jubileum.

Wilt u meer informatie over het jubileum? Neem dan contact op met de jubileumcommissie van Argo via jubileum@zw-argo.nl of kijk op de website.

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet