Donderdag 2 December 2021.

   
 
 

Informatie

Persbericht

Vrijwilliger van het jaar: José Govaard

Bij het afscheid van de heer Remery, de eerste voorzitter van Argo, schonk hij de vereniging een ‘vrijwilligersbokaal’. Zo’n 15 jaar geleden schonk zijn zoon een nieuw exemplaar in de clubkleuren blauw en wit om de traditie voort te zetten. De bokaal wordt ieder jaar uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar.

José Govaard is lid van de waterpolocommissie en fungeert regelmatig bij waterpolowedstrijden in Best als official achter de jurytafel. Daarnaast is zij als ouder ook betrokken bij het G-zwemmen, dat sinds 1 januari onderdeel is van de vereniging. Zij is altijd opgewekt en bereid zich in te zetten als dat haar gevraagd wordt.

Op donderdag 24 maart werd voor de 50e keer de algemene ledenvergadering van Argo gehouden in café Dommelzicht. Tijdens de vergadering worden jubilarissen geëerd en wordt de vrijwilliger van het jaar benoemd. Michel van den Bersselaar, voorzitter van de waterpolocommissie (WPC) reikte de bokaal aan José uit. Op het laatste sportgala van Sint-Oedenrode was hij nog genomineerde voor titel vrijwilliger van het jaar.

>

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet