Donderdag 2 December 2021.

   
 
 

Informatie

Persbericht

Jubileum voor Z&WV Argo

In 1968 ontstond bij het Rooise buitenbad het initiatief om een zwem- en waterpolovereniging op te richten. Op 2 mei werden de ideeën vastgelegd bij de notaris en sindsdien is Argo uitgegroeid tot een vereniging van 200 leden die waarbij de combinatie van sport en plezier de basis zijn.
In 2018 bestaat de vereniging 50 jaar en de voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn al maanden aan de gang. Een enthousiaste groep vrijwilligers bereid een feestjaar voor.

De festiviteiten richting zich op het Hemelvaartweekend. Op zaterdag 12 mei 2018 zullen de leden van Argo, samen met oud-leden, vrienden en familie het jubileum vieren. Een datum om alvast te noteren, aan iedereen die het jubileum met Argo mee wil vieren!
Op woensdag 3 januari zal het jubileumjaar feestelijk worden geopend tijdens de nieuwjaarsreceptie die in en rondom het zwembad zal worden gehouden voor alle leden en hun gezin.

Om het jubileum alvast kracht bij te zetten worden er door het jaar heen acties georganiseerd. Zo is er op de website van Argo tot en met vrijdag 22 december heerlijke wijnselectie van KE-trading te bestellen. Neem gerust een kijkje en steun Argo!

Wilt u meer informatie over het jubileum? Neem dan contact op met de jubileumcommissie van Argo via jubileum@zw-argo.nl. Op de website zal ook informatie verschijnen over de festiviteiten.

Copyright (C) 2001-2020 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet