Woensdag 12 December 2018.

   
 
 

Home

Cafe Dommelzicht

Hulp bij gebruikersnaam aanvragen

Als je voor de eerste keer op de Argo-site gaat dan zul je zien dat er een inlog knop aan de rechter kant van de horizontale menubalk zit. Als het lampje op de knop rood is wil dat zeggen dat je niet ingelogd bent. Wil je voor de eerste keer inloggen dan moet je eerst een gebruikersnaam aanvragen.

Help

Elk Argo-lid kan een gebruikersnaam aanvragen. Doordat je inlogt kan de site je persoonlijke informatie geven zoals bijvoorbeeld de persoonlijke resultaten bij de rubriek zwemmen. Deze opties zie je niet in de verticale menu balk als je niet inlogt. Ook kan door het inloggen informatie op de site worden getoont die andere personen dan onze eigen clubleden niets aangaat. Voorbeelden zijn adres informatie en foto's.

Als je op de beginpagina van de site bent dan moet je op de menu optie "gebruikersnaam aanvragen" klikken. Ben je ergens anders op de site? Klik dan op de "home" knop. Dat is het huisje. Je zult dan zien dat het verticale menu in het onderstaande verandert.

Help

Na het klikken op "gebruikersnaam aanvragen" verschijnt er in het hoofd venster de volgende inhoud.

Help

Bij "Gebruikersnaam" vul je jouw inlognaam in. Deze moet je goed onthouden want deze inlognaam heb je nodig bij het inloggen.
Je verzint bij "Wachtwoord" een leuk wachtwoord wat je niet snel vergeet.
Ook informatie als Naam, Geboortedatum en Geslacht juist invullen, deze informatie wordt bijvoorbeeld voor de verjaardagskalender gebruikt.
Nu volgt een informatie voor de redactie om te controleren of we te maken hebben met een echt Argolid. We bewaren deze informatie uiteindelijk niet.

Belangrijk is dat je je email adres goed invult. Deze komt van pas als je wachtwoord bent vergeten of wanneer je nieuwsbrieven van de site wil ontvangen.

Als je geen nieuwsbrieven van Argo wil ontvangen moet je het vinkje verwijderen door erop te klikken.

Heb je alle informatie ingevuld? Dan kan je op "opslaan" klikken. Je ontvangt nu een email met daarin de door jouw opgeven informatie in de mailbox.

Hoe kan ik inloggen?

Als je goed op de Argo-site hebt rondgekeken dan zul je zien dat er een inlog knop aan de rechter kant van de horizontale menubalk zit. Als het lampje op de knop rood is wil dat zeggen dat je niet ingelogd bent. Je kan inloggen door op deze inlog knop te klikken.

Help

In het hoofdvenster verschijnt nu de volgende inhoud.

Help

Je vult nu je gebruikersnaam in. Hierna vul je je wachtwoord in en klikt op "Inloggen". Het hoofdvenster geeft nu "Je bent ingelogd." weer als je alles goed hebt ingevuld.

Help

Je zult zien dat de inlog knop nu veranderd is in uitloggen en dat het lampje groen is geworden. Ook je naam komt in de bovenbalk. Dit wil zeggen dat je bent ingelogd.

Help

Ik wil mijn gegevens wijzigen.

Als je je email adres wil wijzigen of je naam wil corrigeren dan kan je gebruik maken van de optie "Gegevens wijzigen" in het verticale menu. Ook als je je wachtwoord wil wijzigen dan kan dit via deze optie. Let wel. Je moet wel ingelogd zijn om van deze menu optie gebruik te kunnen maken. Dit menu is alleen zichtbaar op de begin pagina van de Argo-site. Ben je ergens anders op de site? Klik dan op de "home" knop. Dat is het huisje. Je zult dan zien dat het verticale menu in het onderstaande verandert.

Help

Door op "Gegevens wijzigen" te klikken verandert de inhoud van het hoofd venster naar de volgende:

Help

Vul je voornaam in, eventueel het tussenvoegsel. Hierna je achternaam. Ben je een zwemmer of waterpoloër die meedoet aan wedstrijden, dan is hier ook je startnummer zichtbaar, dit kun je zelf niet wijzigen en wordt door de redactie bijgehouden. Je kunt een nieuw wachtwoord invullen als die wil wijzigen. Vul je eventuele nieuwe email adres in. Je kan als nog aangeven dat je geen nieuwsbrieven wil ontvangen. Na het invullen van je "oude" wachtwoord kan je op "opslaan" klikken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Het kan altijd voorkomen dat je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten bent. Klik dan op de menu optie "Wachtwoord vergeten" in het verticale menu. Dit menu is alleen zichtbaar op de begin pagina van de Argo-site. Ben je ergens anders op de site? Klik dan op de "home" knop. Dat is het huisje. Je zult dan zien dat het verticale menu in het onderstaande verandert.

Help

Na het klikken op "Wachtwoord vergeten" verandert de inhoud van het hoofdvenster in de volgende:

Help

Vul of je gebruikersnaam of je email adres in en je ontvangt een email van de Argo-site met daarin je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord. Het invullen van het email adres werkt alleen als er maar één gebruiker is met het opgegeven e-mail adres. Je kan dit wachtwoord later zelf wijzigen m.b.v. de optie "Gegevens wijzigen" als je ingelogd bent. Door op "Versturen" te klikken worden de gegevens verstuurd.

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet